CENTRE DE RECERCA I ASSESSORAMENT D'EDUCACIÓ VIVA
 
ÀREA DE FORMACIÓ
 
ÀREA D'ACTIVITATS
 
 

CONFERÈNCIES

Des del Craev organitzem conferències i taules rodones adreçades tant a professionals de l'educació com a famílies, moviments socials, associacions, centres cívic, etc.

Algunes d'aquestes conferències es porten a terme a petició dels plans de formació de zona, d'altres són organitzades per entitats públiques o privades i per últim el propi Craev organitza els seus propis cicles.

Partint dels tres àmbits d'especialització del centre (l'aprenentatge autònom i vivencial, el cultiu de la percepció i desenvolupament emocional, i l'enfocament sistèmic) el ventall de temes en què participem abasta tant aspectes pedagògics i de criança com polítiques educatives i socials.

Més enllà d'aquesta aparent dispersió, totes les nostres conferències tenen un enfocament bàsic en comú: una concepció de l'educació com un procés comunicatiu i sistèmic en què el fonamental és cultivar una mirada càlida i àmplia -no fragmentària- envers les necessitats vitals de tots els seus membres, en especial les de la infància

ÀREA D'INVESTIGACIÓ I COMUNICACIÓ
 ÀREA DE DOCUMENTACIÓ